Υποφραφή μνημονίου συνεργασίας με την FabricRepublic και παράδοση 1.850 κιλών ρουχισμού

O Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κος Π. Bαλασόπουλος εκ μέρους της ΑΕΚ Τρίπολης πρόεβει στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση ΙΑΣΙΣ. Ανάμεσα στις δράσεις που θα υποστηριχθούν είναι και το FabricRepublic που είναι ένα καινοτόμο και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης πλεονάζοντος ρουχισμού το οποίο εστιάζει στις κοινωνικές ανάγκες του σήμερα, στη βιωσιμότητα και την αειφόρο ανάπτυξη, τ’ οποίο υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταυρος Νιάρχος .
Στα πλαίσια αυτά στης 13 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε η πρώτη παράδοση 1850 κιλών ρουχισμού, ενώ με τις συντονισμένες προσπάθειες και της προπονητικής ομάδας του τμήματος tennis και ιδιαίτερα των κ. Παπαδόπουλου και κας Σταθούλη, θα προχωρήσει στην τοποθέτηση συγκεκριμένου κάδου Fabric Republic στις εγκαταστάσεις του τμήματος στο Δημοτικό Αθλητικό Τρίπολης, ώστε να μπορούν περισσότεροι συμπολίτες μας να συνδράμουν στην συγκεκριμένη δράση.
Η ΑΕΚ Τρίπολης έχει αποδείξει εμπράκτως τα τελευταία χρόνια, ότι είναι πάντα παρούσα σε δράσεις που προάγουν τον εθελοντισμό ,την κοινωνική συνοχή και την αμοιβαιότητα μεταξύ των συνανθρώπων μας. Αποτελεί δε βαθιά πεποίθηση του συνόλου των μελών της –διοίκηση, προπονητές, αθλητές- ότι τέτοιες προσπάθειες εκ μέρους των ερασιτεχνικών σωματείων συμβάλλουν σημαντικά το δύσκολο έργο για την στήριξη ανθρώπων που βρίσκονται σε κατάσταση ευαλωτότητας. Παράλληλα συνεισφέρουν στην προστασία του περιβάλλοντος όταν προωθούνται προς ανακύκλωση ή χρησιμοποιούνται για την δημιουργία upcycling προϊόντων.

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ μια ιστορια

Επικοινωνία

 info@aektripolis.gr