Την Πέμπτη 08 Ιουνίου το κύπελλο του πρωταθλήματος θα είναι στην Τρίπολη

Στα πλαίσια του προγράμματος παρουσίασης σε επιλεγμένα μέρη της Ελλάδος,των φετινών τροπαίων που κατέκτησε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, η ΠΑΕ ΑΕΚ απεδέχθει το αίτημα του συλλόγου μας, με τον οποίο τον συνδέουν οι Αλησμόνητες Πατρίδες- κοινές ρίζες καταγωγής- κ την χωρίζουν μόνο τα τέσσερα έτη,1924-1929, μεταγενέστερης γέννησης.

 Έτσι το απόγευμα της Πέμπτης 08/06/2023, στον μουσειακό χώρο μας, στο γήπεδο “Αναστάσιος Μουκάκης” στην προσφυγική συνοικία Φιλικών και στο κέντρο του Μοριά ,θα υποδεχθούμε το τρόπαιο του φετινού Πρωταθλήματος. Την ημέρα αυτή, από τις 17.00μμ έως τις 21.00μμ, θα έχουν την δυνατότητα να δουν εκ του σύνεγγυς , αλά και να φωτογραφηθούν με το κορυφαίο κύπελλο του Ελληνικού ποδοσφαίρου όλοι οι φίλαθλοι της πόλης μας. Την Παρασκευή 09/06/2023 θα παραδοθεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης κος Παν.Βαλασόπουλος,τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος ,αλλά και ομόφωνα το Δ.Σ. ευχαριστούν την ΠΑΕ ΑΕΚ , για αυτή την σημαντική ευκαιρία που δίνει στους αθλητές μας, τα μέλη του συλλόγου, τους οπαδούς της ομάδας μας, αλλά και σε όλους τους φιλάθλους της Τρίπολης  να θαυμάσουν από κοντά αυτό το ιδιαίτερο τρόπαιο!    

                                     ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ μια ιστορια

Επικοινωνία

 info@aektripolis.gr