ΠΑΝ.ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ : «Ιδιαίτερα τιμητική η συμμετοχή του συλλόγου μας στα ΓΕΩΡΓΑΝΤΕΙΑ 2023 και σημαντική η βοήθεια που παρείχε στους αθλητές μας ο κος Κ. Χαλιορής Συντονιστής Γ. Διευθυντής του ΟΑΚΑ »

Στις εκδηλώσεις που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Τρίπολης και υπό την Αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, προς τιμήν του δισκοβόλου Ολυμπιονίκη μας, με καταγωγή το Στενό Αρκαδίας, αείμνηστου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ συμμετείχε ο σύλλογος μας το Σάββατο και την Κυριακή 11 και 12 Μαρτίου 2023.

Ιδιαίτερα δε, την Κυριακή συμμετείχε με αντιπροσωπείες της, διαθέτοντας αθλητές  και μέσα, για την συνοδεία των αγωνιζομένων στα πλαίσια των μέτρων για την ομαλή διεξαγωγή των αγωνισμάτων. Στο αγώνισμα των 5χμ. συνόδευσε τους αγωνιζόμενους, αντιπροσωπεία από το τμήμα Αντισφαίρισης με επτά αθλητές και επικεφαλής τους προπονητές του τμήματος κο Γεώργιο Παπαδόπουλο και κα Θεοδώρα Σταθούλη, ταυτόχρονα αγωνίσθηκαν και μέλη του τμήματος.

Ενώ, στο αγώνισμα των 10χμ. από το τμήμα ποδηλασίας συνόδευσαν η κα Κωνσταντίνα Φαρφαρά, 8η στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πίστας, Πρωταθλήτρια Ελλάδος και στα 8 αγωνίσματα ποδηλάτου πίστας που συμμετείχε και κάτοχο του Πανελλήνιου Ρεκόρ στο αγώνισμα του «ατομικού pursuit» το 2022, επίσης  η κα Νίκη Φριτζίλα, Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αγώνισμα αντοχής στο δρόμο,  στα αγωνίσματα πίστας «Σκράτς» και στο «Ομαδικό Σπρίντ» το 2022, καθώς και η κα Χριστίνα Κυριαζάκου Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αγώνισμα πίστας «Ομαδικό Σπρίντ» το 2022, με επικεφαλής τον υπεύθυνο ανάπτυξης Ακαδημιών του τμήματος κο Αντώνη Φαρφαρά.

Στο πρόσωπο του Προέδρου του Δ.Σ. του συλλόγου μας κου Παναγιώτη Βαλασόπουλου  βραβεύθηκε το σωματείο μας για αυτή την συμμετοχή, όπως επίσης και το τμήμα αντισφαίρισης.      

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Συντονιστή Γενικό Διευθυντή του Ο.Α.Κ.Α. “ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ” κον Κωνσταντίνο Χαλιορή , για την παρουσία του και την  σημαντική βοήθεια που παρείχε στις αθλήτριες  και  στους αθλητές μας , σε όλη την διάρκεια των αγώνων !!  

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ μια ιστορια

Επικοινωνία

 info@aektripolis.gr