ΝΕΑ επιτυχία με 1η και 2η θέση για τους αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Ζωγραφάκη και Δημητρόπουλο αντίστοιχα

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και Αρβανίτη θα ήθελαν να συγχαρούν δημοσίως τους αθλητές του ομίλου Δαβίδ Ζωγραφάκη και Δημητρόπουλο Παναγιώτη για την κατάκτηση της 1ης και της 2ης θέσης αντίστοιχα στο open τουρνουά του ΣΑ Τρίπολης.

Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης στο open τουρνουά που διοργάνωσε με επιτυχία ο ΣΑ Τρίπολης , στις εγκαταστάσεις του στην Τεγέα, συμμετείχαν στην κατηγορία των ανδρών 12-34 σε 32άρι ταμπλό, με τον Δαβίδ Ζωγραφάκη να ξεκινά ως no2 . Ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης, Δαβίδ Ζωγραφάκης, μέχρι την κατάκτηση της 1ης θέσης, αφού πέρασε τον πρώτο γύρο με bye, επικράτησε του Γιαννίκου με 2-0 σετ (60, 60) και του Κουστένη στην οκτάδα με το ίδιο σκορ 2-0 σετ (60, 60). Στον γύρο του ημιτελικού κέρδισε τον Καλτεζιώτη με 2-0 σετ (60, 61) μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό. Εκεί επικράτησε του συναθλητή του στην ΑΕΚ Τρίπολης, του Δημητρόπουλου Παναγιώτη με 2-1 σετ (46, 64, 62) κερδίζοντας την 1η θέση του τουρνουά.

Στον αντίποδα, ο άλλος μας αθλητής, ο Δημητρόπουλος Παναγιώτης, μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης στα διπλά των ανδρών, κέρδισε την 2η θέση στο συγκεκριμένο τουρνουά. Τον πρώτο γύρο των αγώνων τον πέρασε με νίκη επί του Κάθολου με 2-1 σετ (64, 67, 11-9) και στον δεύτερο γύρο επικράτησε με wo του αθλητή Γεωργανέ. Στην 8άδα του ταμπλό άνετη ήταν η επικράτησή του επί του Δημητρόπουλου Γιάννη με 2-0 σετ (60, 61) και στα ημιτελικά επί του Νικολόπουλου επίσης με wo. Στον μεγάλο ΕΜΦΎΛΙΟ, για ακόμη μια φορά, τελικό με τον συναθλητή του Ζωγραφάκη, όπως προαναφέρθηκε ηττήθηκε με 2-1 και κατέκτησε την 2η θέση του open.

Πολλά συγχαρητήρια για τους δυο μας αθλητές Ζωγραφάκη και Δημητρόπουλο και ευχόμαστε καλή συνέχεια στους επόμενους καλοκαιρινούς – αγωνιστικούς τους σταθμούς.

.

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ μια ιστορια

Επικοινωνία

 info@aektripolis.gr