Με επιτυχία η πιστοποίηση των προπονητών τένις της ΑΕΚ Τρίπολης από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασόπουλος και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας θα ήθελαν να συγχαρούν την προπονητική ομάδα του ομίλου τένις ( Παπαδόπουλος, Αρβανίτης, Δημητρόπουλος) για την επιτυχημένη πιστοποίηση τους στο πρόσφατο σεμινάριο ανανηπτών.

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο σύλλογο αντισφαίρισης Τρίπολης το σεμινάριο bls/aed της Ε.Ε.Κ.Α.Α το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση είναι εγκεκριμένη από το Ευρωπαϊκό συμβούλιο αναζωογόνησης (European Resuscitation Council, ERC) και η αναφορά της ήταν στην Βασική Υποστήριξη της Ζωής και του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδισμού.

Η προπονητική ομάδα τένις της ΑΕΚ Τρίπολης πέρασε με επιτυχία την συγκεκριμένη πιστοποίηση και πλέον επιτεύχθηκε ο στόχος της απόκτησης των απαραίτητων γνώσεων αντιμετώπισης σοβαρών καρδιολογικών περιστατικών, που μπορεί να συμβούν σε έναν αγώνα, έχοντας σαν πολύτιμο εφόδιο την σωστή γνώση της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. Τέλος δίνεται από την προπονητική μας ομάδα μια επιπλέον χείρα βοηθείας χρήσης των εξωτερικών απινιδωτών προς τον Δήμο Τρίπολης και το ΔΑΚ Τρίπολης, σε περίπτωση μιας δύσκολης κατάστασης.

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ μια ιστορια

Επικοινωνία

 info@aektripolis.gr