Καλωσορίζουμε τον Γ. Συνοδινό στην οικογένεια του ποδοσφαιρικού τμήματος στο οποίο αναλαμβάνει Γενικός Αρχηγός στην Α’ Ομάδα

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στην έδρα του συλλόγου στην Κάρτσοβα μεταξύ του Προέδρου του Δ.Σ. κου Παν.Βαλασόπουλου, του Αντιπροέδρου του Δ.Σ.κου Εμ.Καγιάννη και του παλαιού παίκτη του συλλόγου κου Γεώργιου Συνοδινού συμφωνήθει η ένταξη του στην μεγάλη οικογένεια μας κ από την νέα αγωνιστική σεζόν ν’ αναλάβει την θέση του Γενικού Αρχηγού.
Ο κος Συνοδινός μετά από αρκετό χρονικό διάστημα συνεχίζει την προσφορά του στο σύλλογο αφού στο παρελθόν είχε με τα χρώματα του αγωνισθεί τόσο στην Α’ Ομάδα, όσο και σ’ αυτή των βετεράνων.
Ιδιαίτερα όμως όλα αυτά τα χρόνια έχει υπηρετήσει μ επιτυχία το Αρκαδικό ποδόσφαιρο από διάφορες θέσεις και αυτή η εμπειρία του πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει σημαντικά στην πορεία της ομάδας μας και στην αναδιάθρωση του τμήματος.
Στην συνέχεια συζητήθηκαν παρουσία και του προπονητή κου Π. Παναγούλια ο προγραμματισμός του Δ.Σ. οι προτάσεις του προπονητή και συναποφασίστηκαν οι επόμενες ενέργειες στελέχωσης της ομάδας.
Η ΑΕΚ Τρίπολης ευχαριστεί τον κο Συνοδινό για την αποδοχή της τιμητικής πρότασης από τον σύλλογο και την εθελοντική προσφορά του. Είμαστε βέβαιοι ότι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ!

 

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ μια ιστορια

Επικοινωνία

 info@aektripolis.gr