Η ΑΕΚ Τρίπολης προκρίθηκε στο Final 4

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης Βαλασόπουλος Παναγιώτης και το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης συγχαίρει την αγωνιστική ομάδα ανδρών για την πρόκριση. 

 

Την Κυριακή 18/2 έγινε η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου για το πρωτάθλημα Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας. Η ΑΕΚ Τρίπολης στο πρώτο και κρίσιμο αγώνα αντιμετώπισε την ομάδα του Αναγεννησιακού Πατρών που θα έκρινε ποιες από τις δύο ομάδες θα έπαιρναν το εισιτήριο της πρόκρισης στο  Final 4. Η ομάδα της Τρίπολης επιβλήθηκε με σκορ 4-0. Ο Νίκου έκανε 2 νίκες και από μια Δημόπουλος και Λεμπέκος.

 

Στην συνέχεια  η ΑΕΚ Τρίπολης αντιμετώπισε την Γαλήνη Πατρών αγώνας που θα έκρινε την πρώτη θέση του ομίλου. Σε ένα συναρπαστικό αγώνα  νικητής αναδείχθηκε η ομάδα της Πάτρας με σκορ 4-3. Ο Δημόπουλος έκανε 2 νίκες και 1 νίκη ο Λεμπέκος. 

 

Το Final 4 θα διεξαχθεί στις 31/3 στο πανεπιστήμιο Πατρών και η ΑΕΚ θα αντιμετώπιση τον Ίκαρο Καστριτσίου που τερμάτισε πρώτος στον Α όμιλο στην προσπάθεια  διεκδίκησης του πρωταθλήματος και  το εισιτήριο ανόδου στην Β εθνική κατηγορία. 

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ μια ιστορια

Επικοινωνία

 info@aektripolis.gr