Ευχαριστούμε τον σύλλογο ΚΕΦΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ για την σημαντική συμβολική προσφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα

Το Δ.Σ. της ΑΕΚ Τρίπολης ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του συλλόγου ΚΑΦΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ κο Δημήτρη Κεκετσίδη ο οποίος κ έλκει την καταγωγή του από τις «αλησμόνητες πατρίδες» αλλά και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για την επίσκεψη της αντιπροσωπίας του, που αποτελείτο από τον κο Βασίλη Αθανασιάδη Αντιπρόεδρο καθώς και τον κο Παρασκευά Κατσικερό Μέλος του Δ.Σ. κ Α΄Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στον ιστορικό χώρο μνήμης του συλλόγου μας στην Κάρτσοβα.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης εκ μέρους της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΣ κος Παναγιώτης Βαλασόπουλος και ο κος Ιωάννης Μπουντρούκας Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων , οι οποίοι τους ενημέρωσαν για τις δράσεις του συλλόγου μας και την ιδιαίτερη προσπάθεια που καταβάλλει με την φιλοξενία σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων που θα τονώσουν την τοπική οικονομία! Μετά την μικρή παρουσίαση των εκθεμάτων ,η αντιπροσωπία του συλλόγου ΚΑΦΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. μας για τις δράσεις του κ προχώρησε σε συμβολική προσφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα με την προμήθεια δυο καρτών ενίσχυσης.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου μας κος Παναγιώτης Βαλασόπουλος , καθώς και ομόφωνα το ΔΣ θερμά τους ευχαριστεί τόσο για την ηθική συνδρομή τους με την παρουσία τους, όσο και για την συμβολική προσφορά τους.

 

 

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ μια ιστορια

Επικοινωνία

 info@aektripolis.gr