Ευχαριστούμε τον αθλητή του ποδοσφαιρικού τμήματος κο Ανδριανό για την μέχρι σήμερα προσφορά του

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των υπευθύνων του ποδοσφαιρικού τμήματος και του αθλητή κου Ανδριανού ,αποφασίσθηκε από κοινού η διακοπή της συνεργασίας του αθλητή με τον σύλλογο μας.

O Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κος Π. Bαλασόπουλος κ οι υπεύθυνοι του τμήματος  τον ευχαριστούν για την μέχρι σήμερα προσφορά του και του εύχονται κάθε καλό στην καριέρα του ,αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Επίσης απεφασίσθη , προς εξυπηρέτηση των διαφόρων ¨παραγόντων” αλλά και “ προπονητών” που δήθεν πασχίζουν για την αναβάθμιση του Αρκαδικού Ποδοσφαίρου, να δοθεί γραμμή επικοινωνίας και άμεσης βοηθείας από τον σύλλογο μας,  ώστε να μπορούν να συμπληρώσουν το ρόστερ τους με όποιων παίκτη μας τους αρέσει και να μην μπαίνουν σε μεταμεσονύκτιες αναζητήσεις αθλητών μας.

Τέλος ευχόμαστε στην αρχή του δεύτερου γύρου σε όλους αυτούς που όπως και πρόσφατα απέδειξαν,ότι τα σωματεία τα θέλουν απλώς για να δικαιολογούν την ύπαρξη τους οι ίδιοι, να έμαθαν κάτι από τον πρώτο γύρο και να μην τους απασχολο0ύν μόνο τα οδοιπορικά τους με τα οποία επιβάρυναν ακόμα κ το δύσμοιρο Παιδικό Πρωτάθλημα, ή το ταμείο για τις φιέστες,  διότι δικαιολογίες του τύπου “αυτούς έχω τι να κάνω” ΔΕΝ θα τις ξαναδεχτούμε, εκτός κ θέλουν να μας πουν από τώρα σε ποιά παιχνίδια πρέπει να χάνουμε ώστε να αποφεύγουμε την ταλαιπωρία όλων μας. Όλους αυτούς τους ενημερώνουμε ότι πλέον κάθε παιχνίδι στην έδρα μας θα το μαγνητοσκοπούμε και εάν υπάρχει λόγος την  Δευτέρα θα απαιτούμε τα δέοντα! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Με υγεία στους ΑΘΛΗΤΕΣ κ σε όσους με το στέρημα τους προσπαθούν να κρατήσουν όρθιο κ υγιές το Αρκαδικό Ποδόσφαιρο!

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ μια ιστορια

Επικοινωνία

 info@aektripolis.gr