Δυο χρυσά μετάλλια  για την ΑΕΚ Τρίπολης στις κορασίδες ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου, που φιλοξενήθηκε στην Αταλάντη (11-12/09), σε συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας με τον Δήμο Λοκρών.

Συνεχίζοντας την σπουδαία φετινή χρονιά η Κωνσταντίνα Φαρφαρά κατέκτησε τον τίτλο της Πρωταθλήτριας στην ατομική χρονομέτρηση. Η πρωταθλήτρια μας ήταν εξαιρετική στην διαδρομή 12,2 χιλιομέτρων στους δρόμους της Αταλάντης και με χρόνο 18:23’ διέλυσε τον ανταγωνισμό. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε η Βασιλική Κόκκαλη του ΠΓΣ Λάρισας με επίδοση 18:42’ και στην τρίτη η Άρτεμις Γιακουμέλου του ΠΟ Πατρών με χρόνο 18:58’.

Ενώ στο αγώνισμα της αντοχής, η Χριστίνα Κυριαζάκου αποδείχτηκε πιο δυνατή στα τελευταία μέτρα της διαδρομής 49 χιλιομέτρων με εκκίνηση και τερματισμό στον περιφερειακό της Αταλάντης. Η αθλήτριας μας, κέρδισε στο σπριντ την Βασιλική Κόκκαλη του ΠΓΣ Λάρισας (2η) και την Μαρία  Καρδαμάκη του ΠΟΧ Τάλως (3η) και στέφθηκε Πρωταθλήτρια.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Παναγιώτης Βαλασόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκφράζουν την ιδιαίτερη ικανοποίηση του συλλόγου για την νέα αυτή επιτυχία του τμήματος ποδηλασίας και  συγχαίρουν τις αθλήτριες που για μια ακόμη φορά τίμησαν τα χρώματα του συλλόγου φέρνοντας στην Τρίπολη ακόμα δυο χρυσά μετάλλια μαζί με τις φανέλες του Πρωταθλητή. Ευχαριστούμε τους προπονητές μας, τους συνοδούς της αποστολής, την Ομοσπονδία Ποδηλασίας και τον Δήμαρχο Λοκρών για την φιλοξενία και την ιδανική διοργάνωση των αγώνων.

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ μια ιστορια

Επικοινωνία

 info@aektripolis.gr