Χρυσό και χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για το τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης

O Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κος Π. Bαλασόπουλος ,ο υπεύθυνος του τμήματος  καθώς και ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στους αθλητές και τον προπονητή τους.

Το Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου οι αθλητές μας έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  που έγινε στο ΣΕΦ κατακτώντας 2 μετάλλια-ένα χρυσό κ ένα χάλκινο-, αλλά   και πολύ καλές θέσεις στην τελική κατάταξη .

Στην διοργάνωση αυτή  πήραν μέρος 220 αθλητές από όλη την Ελλάδα και αγωνίστηκαν όλοι οι κορυφαίοι αθλητές  του αθλήματος.

Στη Β’ κατηγορία  ο αθλητής μας κ.  Παρασκευόπουλος Κωνσταντίνος  νικώντας  στο μικρό τελικό τον επίσης αθλητή του συλλόγου μας, κ. Δημόπουλο Αλέξη με σκορ 3-1 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο για την κατηγορία Παίδων. 

Στην κατηγορία  Μίνι Παμπαίδων  ο αθλητής μας κ. Σκούλος Κωνσταντίνος  κατέκτησε το χρυσό  μετάλλιο  νικώντας  στον τελικό τον αθλητή του Άρη Βούλας

κ. Χατζημπεη με σκορ 3-0.

Μεγάλη επιτυχία  για τον αθλητή μας κ.  Νίκου  Παναγιώτη που στην κατηγορία Παίδων κατάφερε να περάσει  την φάση των ομίλων, όπως επίσης ο κ. Καραγιαννάκος  Χάρης, στην κατηγορία εφήβων. 

Είμαστε βέβαιοι ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για ΟΛΟΥΣ τους και οι επιτυχίες πιο μεγάλες !!

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ μια ιστορια

Επικοινωνία

 info@aektripolis.gr