ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Πρωταθλήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας και 3 Χρυσά, 6 Αργυρά και 5 Χάλκινα Μετάλλια

O Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ, κος Π. Bαλασόπουλος ,ο υπεύθυνος του τμήματος καθώς και ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αθλητές του ποδηλατικού τμήματος για τις εξαιρετικές επιδόσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας . Η ομάδα της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανεδείχθη Πρωταθλήτρια ομάδα στο αγώνισμα του ομαδικού σπριντ στην κατηγορία των νεανίδων, με τις αθλήτριες Φαρφαρά Κωνσταντίνα, Κυριαζάκου Χριστίνα και Φριντζίλα Νίκη. Επίσης Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο αθλητής μας κος Γεωργανόπουλος Νίκος στην κατηγορία των παίδων στα αγωνίσματα του σπριντ στα 200 m και στο αγώνισμα του σκρατς, ενώ κατέλαβε την δεύτερη θέση στο ομαδικό σπριντ με τον συναθλητή του κο Μητρόπουλο Βλάση και τρίτη θέση στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης στα 500 m.


Δύο Δευτέρες θέσεις κατέλαβε ο μικρός μας αθλητής Μητρόπουλος Βλάσης στο αγώνισμα των πόντων, στο αγώνισμα του ομαδικού σπριντ με το συναθλητή του Γεωργανόπουλο Νίκο και δυο τρίτες θέσεις στο αγώνισμα της ατομικής καταδίωξης 2000 m και στο αγώνισμα του αποκλεισμού και μια 14η θέση στο Σκρατς.


Η μεγάλη επιτυχία των τριών νεανίδων στο ομαδικό σπριντ ακολουθήθηκαν από περαιτέρω ατομικές επιτυχίες, με την κα Φαρφαρά Κωνσταντίνα που κέρδισε ένα ασημένιο μετάλλιο στο σπριντ 200 m και δύο χάλκινα στα αγωνίσματα του Σκρατς και του αποκλεισμού. Η κα Κυριαζάκου Χριστίνα απέσπασε ένα ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του αποκλεισμού, 4η θέση στο αγώνισμα των πόντων, 5η θέση στην ατομική χρονομέτρηση 500 m και 6η θέση τόσο στο σπριντ 200 m όσο και στην ατομική καταδίωξη 2000 m. Η κα Φριντζίλα Νίκη, εκτός από την επιτυχία της στο ομαδικό σπριντ νεανίδων, κατέλαβε την 4η θέση στην ατομική χρονομέτρηση 500 m, 5η θέση στα αγωνίσματα των πόντων και της ατομικής καταδίωξης 2000 m, καθώς και στο σπριντ 200 m. Τέλος, κατετάγη 8η στο αγώνισμα του Σκρατς.


Επίσης συγχαίρουμε τους γονείς των αθλητών μας και τους προπονητές μας Γιαννιώση Βασίλειο και Φαρφαρά Βασίλειο.

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ μια ιστορια

Επικοινωνία

 info@aektripolis.gr