1η και 3η θέση για τους άνδρες του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στα διπλά του Tripolis Open

Τενιστικό καλοκαίρι γεμάτο επιτυχίες για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και ο Διευθυντής του ομίλου τένις κ. Παπαδόπουλος θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές Αρβανίτη Κωνσταντίνο, Δημητρόπουλο Παναγιώτη, Λαμπρόπουλο Παναγιώτη και Καραναγνώστη Κωνσταντίνο για την 1η και 3η θέση αντίστοιχα στα διπλά των ανδρών στο Tripolis Open 2023.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο ομάδες των ανδρών μας, ομάδα 1: Αρβανίτης – Δημητρόπουλος, ομάδα 2: Λαμπρόπουλος – Καραναγνώστης αγωνίστηκαν το τουρνουά του ΣΑ Τρίπολης σε 16άρι ταμπλό και βρέθηκαν σε εμφύλιο ημιτελικό όπου το ζευγάρι Αρβανίτης – Δημητρόπουλος επικράτησαν με 75, 61 αφήνοντας τους Λαμπρόπουλο – Καραναγνώστη στην 3η θέση του τουρνουά. Οι Καραναγνώστης & Λαμπρόπουλος μέχρι να κατακτήσουν την 3η θέση του τουρνουά είχαν επικρατήσει διαδοχικά των Λιακόπουλο – Κριεζίου με 2-1 σετ και το ζευγάρι των Μπισιούλη – Ξουρή με 2-0 σετ.

Στον αντίποδα οι Δημητρόπουλος και Αρβανίτης επικράτησαν στον πρώτο γύρο των Ράνικ – Τσιάβου με 2-0 σετ και στον δεύτερο γύρο των Τζιόλα – Μητρόπουλου με το ίδιο σκορ 2-0 σετ. Στα ημιτελικά, όπως προαναφέρθηκε, κέρδισαν τους συμπαίχτες τους στην ΑΕΚ με 2-0 σετ και στον μεγάλο τελικό των Καλτεζιώτη και Τζίνη με 2-0 σετ κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους μας τους παίχτες και ευχόμαστε καλή επιτυχία στον τελικό των ανδρών και στον τελικό των μικτών διπλών, όπου και εκεί οι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους.

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ μια ιστορια

Επικοινωνία

 info@aektripolis.gr